Call us: 088 - 80 70 000 | info@auxil.nl

Auxil I Exchange rates App

Wilt u iedere dag automatisch de dagkoersen van meer dan 30 valuta in uw administratie?

Omschrijving
Maakt u in uw administratie gebruik van vreemde valuta, dan moet u nu (dagelijks) de koersen hiervan opzoeken en invoeren. Met deze vervelende en tijdrovende werkzaamheden kunt u nu stoppen! De koersen van meer dan 30 vreemde valuta kunnen iedere dag volautomatisch in uw administratie geplaatst worden.

Hierbij kunt u kiezen van welke valuta en in welke frequentie u de koersen wilt hebben.

Voordelen

  • Besparing in tijd
  • Voorkom fouten bij invoer
  • Niet meer wachten met boeken tot de koersen zijn ingevoerd

Prijs(plan)
U kunt de app 30 dagen kosteloos proberen. Na deze proefperiode kunt u een abonnement afsluiten tegen onderstaande prijs. De prijs van het abonnement is afhankelijk van het aantal administraties waarbij de koersen bijgewerkt worden. Onderstaand treft u hiervan de staffel aan.

Aantal administratiesBedrag abonnement per administratie per maand
1€13,50 (1e administratie zit in het basis abonnement)
2-20€3,50
21-50€1,35
51-100€0,70
meer dan 100€0,30

Bij het abonneren op de volgende pagina('s) heeft u 2 opties:

1. U geeft akkoord voor automatische incasso. Met deze optie blijft de app ook na de proefperiode functioneren en wordt het proefabonnement automatisch omgezet naar een betaald abonnement. Hierbij kunt u tijdens de proefperiode op iedere dag het abonnement beëindigen door de autorisatie in te trekken. Na de proefperiode is het abonnement maandelijks opzegbaar met inachtneming van een volle kalendermaand.

2. U geeft géén akkoord voor automatische incasso. Met deze optie stopt de app automatisch na de 30 dagen. Een aantal dagen voor de afloop van het proefabonnement ontvangt u een mail met een link waarmee u het proefabonnement alsnog kunt omzetten naar een betaald abonnement.

HandleidingVeel gestelde vragen